despre

sâmbătă, 25 feb. 2012, 12:21

… blog

Spyked Bricks in the Wall își propune să contribuie la îmbogățirea arhivei de informație a rasei umane™ cu diverse cunoștințe, fie deja existente (asigurând astfel redundanța datelor din sistem), fie cu totul noi, însă bazate pe concepte și idei bine conturate. Cunoștințele respective vor fi (sper) astfel folositoare alienilor ce vor dori să înțeleagă în profunzime modul de funcționare al unui procent mai mic sau mai mare din oameni, în toată prostia și genialitatea lor.

Mai concret, blog-ul se dovedește a fi jurnalul personal al unui oarecare Lucian Mogoșanu, care de obicei se semnează pe Interneți drept spyked, de unde și jocul de cuvinte din titlu.

… autor

Rezid în lumea asta de pe la sfârșitul anilor 1980. De atunci am acumulat treptat o afinitate pentru alte chestii care rezidă pe lumea asta, iar începând cu sfârșitul anilor 1990 am început să exist în Internet, chit că prezența propriu-zisă poate fi observată începând abia în jurul anului 2003.

În perioada scrierii acestui pasaj descriptiv îmi ocup cea mai mare parte a timpului cu studierea științei și mai ales a ingineriei calculatoarelor, fiind absolvent al Facultății de Automatică și Calculatoare din cadrul Politehnicii din București. De altfel multe din însemnările mele legate de inteligență artificială, semantică computațională și tehnologii sunt prezente pe Cărămizi.

Interesele mele nu se limitează la asta, însă dat fiind faptul că îmi e lene să mă gândesc până unde ar trebui să meargă toată auto-chestia, vă invit să dați o privire pe norul de etichete, care-i cam cea mai bună descriere atât mea cât și a blog-ului.

Sunt activ și pot fi găsit pe:

… altele

Unele subiecte pot fi abordate direct, prin discuția despre ele. Astfel se întâmplă că blog-ul are o etichetă dedicată articolelor despre orice, pe care puteți să o consultați sau nu, după cum vă îndeamnă inima.