another brick in the wall, part 2

miercuri, 24 mai 2006, 15:59

Uitându-mă la post-ul ăsta (fiindcă despre el mi-am propus să scriu azi) îmi dau seama că mare lucru nu s-a schimbat de acum un an până în prezent. Aceeaşi nedumerire cu privire la utilitatea site-ului ăstuia sălăşluieşte în creieraşul meu, dar dat fiind că a rezistat atâta vreme (la site mă refer), înseamnă că are el o utilitate. Nu întâmplător spun că mare lucru nu s-a schimbat, fiindcă mă simt la fel ca în post-ul respectiv: cu puţin timp înaintea unei teze la matematică, cu „scalpul în nori” şi cu acelaşi aparent calm ca şi atunci. Noi să fim sănătoşi…

Şi totuşi trebuie să recunosc că s-au întâmplat multe în anul ăsta (fiindcă se împlineşte un an de când am început să scriu pe blog, da dom’le, despre asta era vorba). M-am plimbat, am cântat, am trecut din clasa X în clasa Y (OOP?), am schimbat host-ul, m-am luptat şi cu baza de date de vreo două ori. Am mai făcut eu o grămadă de alte lucruri. Dacă e cineva curios – lucru puţin probabil – totul e notat în arhive. Şi acum, nu că ar trebui să fac cine ştie ce mare brânză legat de asta (poate doar să dau câteva beri unor persoane, se ştiu ei), dar simţeam nevoia să amintesc de acest… ahem, eveniment.

Viitorul? Nu ştiu eu prea bine ce are să fie, dar pentru început îmi propun să mai fac un pic de curăţenie prin secţiunile blog-ului, de fapt nişte foarte foarte mici modificări (aproape insesizabile) la capitolul ăsta. Theme-ul n-aş prea vrea să îl schimb, dar nu ar strica să aud păreri despre el, eu unul încă nu m-am plictisit de look-ul site-ului. De fapt a funcţionat aşa de bine treaba încât mi-e greu să schimb ceva.

Vă salută spaicu de aici, de pe blog-ul meu… 😆

Publicat de în bricks

Comments

  • Pirahna spune:

    Nu strica nicicand sa faci un post in care sa urezi blogului tau „La multi ani , ai implinit un anisor” …

    Fii mandru … nu multa lume are un an de blogging (intens sau nu) , nu multe bloguri sunt citite zilnic (eu fiind cititorul tau fidel) si in nici un caz nu o sa gasesti multe bloguri cu diacritice.

    Chiar daca nu ti-ai dat seama de utilitatea acestui blog , eu ti-as zice sa fii mandru de el.

    La mai multe post-uri !!!

  • DaRiuX spune:

    La multi ani cu sanatate! Poti sa stii ca nu vizitez si citesc rahat… intelegi tu! 🙂

  • Gab spune:

    Să-ţi trăiască şi… la mai mulţi e-anişori! 😉

    Baftă şi cu tezele alea. 😛

  • Comentariile sunt dezactivate.