Cyfer’s Sin – 10 decembrie, Big Mamou

duminică, 11 dec. 2005, 12:38

Spuneam intr-un post anterior ca nu-mi sta in obisnuinta sa anunt concertele dupa ce se termina (oricum concertul a fost anuntat dinainte de cineva care avea intentia asta). Tot in respectivul post mentionam pe undeva despre Cyfer’s Sin, formatie pe care am mai avut ocazia ulterior sa o urmaresc pe net, pe site-ul lor. si fiindca ieri tot a fost sambata si n-aveam ce face, am renuntat la vreo 5 lei pe intrarea la concertul lor din Big Mamou, sa vad cum sta treaba.

Am remarcat prezenta celor doi suflatori (care au invatat piesele asa, mai pe fuga) in prima parte; oamenii s-au descurcat destul de bine si spun asta fiindca mi-a placut dialogul intre trombon si saxofon intr-una din melodii, bine pus la punct, cred ca a fost in mare parte improvizat. in a doua parte s-a cantat in formula trio (adica bass, tobe si chitara-voce, ca la concertul anterior), iar aici n-am cuvinte sa exprim ceea ce am vazut (nici ce am auzit 🙂 ). Oamenii aia se distrau pe scena, in sensul ca faceau sa para totul o joaca, a naibii atmosfera degajata. Pentru cei care cred ca nu mai sunt oameni care stiu sa faca muzica in Romania… faceti un mic efort si stati la un concert Cyfer’s Sin. E adevarat, nu cred ca au compozitii proprii, dar felul in care canta melodiile e original. Nu stiu cate formatii sunt in stare sa se urce pe scena si sa cante fara proba de sunet (aici iar imi aduc aminte de saptamana Hendrix). Pot sa spun ca am pierdut timpul (cine spune ca l-am pierdut?) intr-un mod cat se poate de placut fiind prezent la concert.

nu pot sa zic decat ca merita vazuti…

Publicat de în live

Comments

  • BusterDBK spune:

    Hell yeah! Solo-ul ala cu lingurita si ce a facut basistul… Cand mai tin un concert, daca imi permit imprejurarile, nu prea cred ca o sa lipsesc.

  • Comentariile sunt dezactivate.