cyfer’s sin, old news, 10.03.2006

joi, 9 mart. 2006, 17:03

Adica maine. Daca de Cyfer’s Sin s-a mai auzit de mai multe ori pe-aici, Old News sunt la una din primele aparitii live. si nu i-am auzit/vazut pana acum… decat intr-o inregistrare, iar impresia lasata a fost placuta, dar vreau sa ii vad pe viu pentru a vedea exact cum sta treaba. Cu alte cuvinte iar blues, numai ca de data asta programul este un pic mai incarcat (doua formatii + ce-o mai iesi dupa prestatii), numai bine. Locatia e same ol’ Big Mamou.

Pretul biletului este de (aproape sigur) 5 lei, plus berea nelipsita. Toata treaba incepe in jur de orele 21:00.

Pentru cei care nu pot ajunge maine in Big Mamou, Old News au si in seara asta concert, cu intrare libera, tot la ora 21:00. Eu spun ca merita aruncata o ureche si o privire pe-acolo.

Publicat de în live

Comments

  • Ionut spune:

    Scuze dar nu am gasit o adresa de mail pe site. Am si eu un blog micut http://stupid-ideas.blogspot.com/ dar o sa se faca mare ïaÅ si as vrea sa facem un schimb de link-uri. Daca te intereseaza m-as bucura foarte mult.

    Fun With Stupid Stuff

    In momentul in care o sa primesc reply-ul o sa pun link-ul tau si la mine, multumesc mult si scuze de deranj.

    YM: edited

  • spyked spune:

    ti-am editat partea cu id-ul de messenger (pentru intimitatea ta, nu de alta). o sa dau o privire pe blogul tau si daca mi se pare interesant il adaug la link-uri (o sa te anunt in cazul asta).

  • Comentariile sunt dezactivate.