Megadeth in Bucuresti…

joi, 16 iun. 2005, 11:34

…15 iunie 2005. Un bilet la Megadeth? 500.000 de lei… Bucuria fanilor in delir? Nepretuita 😀 . Poate ca mi-as fi dorit sa imi cumpar un bilet d’ala un pic mai scump, sa stau pe scaun, dar la urmatorul concert la Arene stiu ce sa fac. In prima faza, atmosfera generala a fost de rahat, multi drogati si beti in jurul meu, un punkist pe ici pe colo care devenea enervant (daca ar fi devenit si enervat era naspa, ca nu mai scapam de acolo intreg), pogo, doar cateva din lucrurile din cauza carora NU imi plac concertele de muzica rock. Dar am trecut peste toate astea.

Au cantat trei mari (?) formatii in deschidere. Primii au fost Avatar, niste romanasi suparati cu un baterist masochist ce se juca cu pedala dubla fara probleme. In rest instrumentatia nu a fost asa de buna. Implant Pentru Refuz, no comment, nu stiu ce au cautat acolo, macar de faceau un cover dupa Pantera, aia ar fi fost altceva. Dungeon, desi not my style, au un lead guitarist/vocalist blond si cu plete cretze, care a trezit mandria in mine, meserias omul. De fapt cred ca astia au fost intr-adevar o formatie care sa merite sa cante in deschidere la Megadeth. Ce a fost dupa aia a fost istorie…

… adica dupa inca 10-15 minute de asteptare. Totul a inceput cu o toba care a facut hainele sa fluture pe mine, ca dupa aia nu mai aveam nevoie chiar de nimic altceva (a inceput durerea propriu-zisa 😀 ). Cica ar fi fost putere de circa 18000 W, chiar nu imi pasa, s-a auzit extrem de bine tot concertul, cu exceptia unor 5 minute in care partea dreapta a amplificarii ne-a lasat balta, dar… s-a rezolvat repede. Au cantat si cateva melodii noi (pe care nu le-am ascultat inainte), si some good oldies cum ar fi Skin On My Teeth, A Tout Le Monde sau Symphony of Destruction. Nu au cantat Mechanix (I got a problem with this song… 🙂 ) si nici Diadems, dar nu pot sa ma plang. Mustaine, in ciuda problemelor de sanatate pe care le-a avut s-a descurcat extrem de bine la chitara, si pe langa asta si-a adus si o groaza de instrumentisti buni dupa el. Bateristul a facut un solo de tobe de m-a lasat pe spate, la fel si bassistul. Chitara solo a sunat extrem de bine, arpegii si tapping-uri cu gramada.

A, da, si au cantat Paranoid in inchidere. Bateristul a facut chitara si chitaristul solo a facut bateria, sau ceva de genul asta (doar pe melodia asta). Dupa aia, tot ce stiu e ca am iesit in multimea aia si imi tiuiau urechile groaznic. Totusi, all I can say is this is the best goddamn fucking show I had till now. Mustaine face toti banii.

Definitely the best…

Publicat de în live

Comments

  • BusterDBK spune:

    Si iti era greu sa zici la scoala, ai? 😀 M-ai tinut in suspans. Oricum, eu l-am ratat, asta e, nu e capatul lumii, insa tare as vrea sa il vad la teveu (a trecut TVR-ul si pe acolo sper).

  • spyked spune:

    cel mai probabil o mica portiune din concert o sa fie difuzata de Lenti luni seara pe MTV. TVR-ul nu cred ca o sa dea asa ceva.

  • Comentariile sunt dezactivate.