not-so-random stuff

vineri, 8 sept. 2006, 11:05

Smacketeria No2 a fost lansat în sfârşit, după lupte seculare care au durat aproximativ o lună. Deşi numărul de articole pe metru pătrat e destul de mic, ele sunt cuprinzătoare, asta pentru a se vedea că nu ne jucăm (de fapt… facem şi asta, altfel n-am avea material de abordat pe foaia digitală), ci scriem. Go check the site pentru mai multe informaţii.

Mâine seară concert Cyfer & Tzetze în Big Mamou, la care sper să ajung şi eu. Nu de alta, dar mai mare relaxare decât să stau la o bere sau o răcoritoare şi să ascult blues pentru mine nu cred că există pe lumea asta.

Săptămâna asta mi-am adus aminte de tinereţile mele pline de rock şi am pus nişte Deep Purple şi Black Sabbath. Adică hard roc, nu alta. Încă mă mai impresionează plăcut chitara lui Blackmore, bass-ul lui Butler, clapa lui Lord, clapa lui Wakeman, toba lui Paice, vocea lui Gillan (atât de pe majoritatea albumelor Purple cât şi pe Born Again de la Sabbath), etc etc.

Publicat de în live, media, www

Comments

 • Baumwolle spune:

  Ti-am mai zis eu, mai Spaicule, ca Wakeman a avut doar o colaborare fugitiva cu Sabbath.

 • spyked spune:

  Da măi bumbacule. Colaborare fugitivă care se găseşte pe albumul Sabbath Bloody Sabbath, melodia Sabbra Cadabra. Pentru spaic înseamnă destul de mult.

 • Baumwolle spune:

  Inseamna si pentru Textil, insa din post reiese ca generalizezi clapa lui nea Ricky in muzica celor de la Sabbath.

 • spyked spune:

  Ba nu. Nu generalizez nimic. Nici Blackmore nu a compus toate melodiile de la Deep Purple, nici Butler nu a făcut bass-ul pe toată discografia Sabbath, iar Lord nu mai cântă la Purple. Şi tot aşa. Gică contra ce eşti 😛 .

 • […] Magazine – 2006Este o revista de IT&C (si nu numai) sustinuta de cativa oameni ( Spyked, Buster si Piry – online – ) carora le place sa scrie. Revista a ajuns doar la al […]

 • Comentariile sunt dezactivate.