Teachers’ Blue Experience, 08.04.2006

joi, 6 apr. 2006, 19:14

Desi nu sunt eu prea mare jazz-ist de fel (asta nu inseamna ca nu ascult jazz. Ba dimpotriva, shuffle-ul de pe winamp ma incanta cu destul si inca nu am luat decizia sa il scot din playlist, nici nu cred ca o sa se intample prea curand), parca m-as duce sambata in Big Mamou pentru a ii vedea pe sucevenii respectivi. Mai multe nu prea stiu, am ascultat o melodie care mi-a placut si in general astia de jazz merita vazuti fiindca stiu ca muncesc mult de tot si au chestii lucrate bine.

Ca sa nu las postul asta pe dinafara, dau un copy/paste din postul asta de pe RGC:

Grupul propune publicului teme standard de swing, blues, balade jazz, bossa nova in aranjamente pentru chitara evidentiind complementaritatea timbrala si stilistica dintre instrumentul electric si cel acustic. Cultiva spiritul improvizatoric si spontaneitatea in plan melodic si armonic in tratarea temelor unor autori precum: Duke Ellington, John Coltrane, Sonny Rollins, Kenny Durham, Miles Davis, Paul Desmond, Joseph Kosma, Antonio Carlos Jobim, Luis Bonfa, Juan Tizol.

Eu zic ca suna interesant. Concertul incepe la orele 22.00, iar despre bilet nu stiu mare lucru, dar peste 10 lei nu cred sa fie. A, am uitat sa zic. Buster nu stie daca vine la concert sau nu! 😛

Publicat de în live

Comments

  • BusterDBK spune:

    Pai daca pica doua concerte pe care vreau sa le vad in acelasi timp! 😛

  • spyked spune:

    been there, done that. interpretare impecabila din punctul meu de vedere, fiecare instrumentist avea rolul lui precis, fiecare stia ce sa faca si cat de tare sa cante la momentul potrivit (exact cum fac instrumentistii de jazz). am remarcat chitaristul cu un epiphone hollowbody care soloia super tare (si tonul.. au, tonul, I was like multiple orgasms) si solo-ul din armonice al celuilalt chitarist.

    ce m-a deranjat a fost aglomeratia (deja incep sa ma obisnuiesc cu faptul ca TREBUIE sa imi fac rezervare in Mamou, altfel ioc loc liber). as fi vrut sa bage si tobarul un solo.

    si.. cam atat, ca-s rupt de oboseala.

  • Comentariile sunt dezactivate.