first aether ideas,

luni, 25 aug. 2008, 23:25

that’s how they came out:

wttf: welcome to the future.

ce am deschis o bere?

joi, 21 aug. 2008, 17:52

Early worm catches bird. Frecat creierul cu statistica, probabilitati, integrale complexe, transformate, check. Stay tuned, dear people, acum va voi face trecerea spre disperarea lor, mana pe mai dat ca si Alte comic uri ceea ce imi vezi cine a trebuit sa invat la detergenti, nu sa citeasca acest gen sunt confuze.

Mai ramas structurile de sau o pura curiozitate am apucat sa mai adaug multi dolarei in privinta output urilor e permanenta, si pe cei care se pare ca si am reziliat contractul cu extensia exe, in ceea ce fel conectarea unui Rhythmbox, nu se de music social networking sau mai intamplat de lucru la fel ca bonus, cei patru membri ai trupei de Un riff fain de ajuns la Louis Armstrong si simplu nu pot sa fac prea scurte: vorbesc pe RGC.

Va dau eu nu foarte buna: mult sau mai cum se identifica Firefox Alo, tovarasi!

Post generat folosind dadadodo şi lanţuri Markov, pe baza ultimelor 20 de entry-uri din blogul spaicului. Mark these words well, for they represent truth.

UK – UK (1978)

luni, 18 aug. 2008, 22:33

Nu ştiu de ce tocmai UK, dar cert e că unul din cei patru membri ai trupei (de pe insulă), mai exact tobarul Bill Bruford, s-a trezit la un moment dat că vrea să mai facă ceva prog şi l-a luat pe bassistul John Wetton (om care la rândul său a avut tangenţe cu King Crimson), după care cei doi i-au adunat pe Eddie Jobson (clăpar/violonist care a lucrat cu nume precum Roxy Music sau Frank Zappa) şi pe Allan Holdsworth, despre care am vorbit în mai multe post-uri anterioare. Imediat după asta a ieşit albumul care a luat şi numele trupei. (mai mult…)

quite disturbing.

vineri, 15 aug. 2008, 18:16

[ Note to self: fortune never lies. ]

μ, i say!

luni, 11 aug. 2008, 17:29

Cu observaţia că titlul provine din obsesia legată de felul în care pronunţă profesorul de fizică din liceu acea literă, voi purcede în a povesti cum acum nu foarte mult timp am dat peste această minunată (şi complet inutilă) formă de expresie pe interplasă: microblogging-ul.

Aparent, o parte din oameni au devenit dependenţi de aşa ceva mai tare decât de haifaiv. Măcar serviciile de acest gen sunt neat, web 2.0, cesese, ajax (nu fac reclamă la detergenţi), nu ca monstruozitatea de reţea socială menţionată mai sus. Şi pentru a rămâne trendy-flendy, iată că spaicul are pagină pe identi.ca şi pe frăţiorul mai mare şi popular, adică twitter.

Stay tuned, dear people, acum vă voi putea ţine la curent inclusiv cu aventurile mele pe budă… will I? And as a side note, aştept cu interes serviciile de femtoblogging.