μ, i say!

luni, 11 aug. 2008, 17:29

Cu observaţia că titlul provine din obsesia legată de felul în care pronunţă profesorul de fizică din liceu acea literă, voi purcede în a povesti cum acum nu foarte mult timp am dat peste această minunată (şi complet inutilă) formă de expresie pe interplasă: microblogging-ul.

Aparent, o parte din oameni au devenit dependenţi de aşa ceva mai tare decât de haifaiv. Măcar serviciile de acest gen sunt neat, web 2.0, cesese, ajax (nu fac reclamă la detergenţi), nu ca monstruozitatea de reţea socială menţionată mai sus. Şi pentru a rămâne trendy-flendy, iată că spaicul are pagină pe identi.ca şi pe frăţiorul mai mare şi popular, adică twitter.

Stay tuned, dear people, acum vă voi putea ţine la curent inclusiv cu aventurile mele pe budă… will I? And as a side note, aştept cu interes serviciile de femtoblogging.

Comments

  • […] al web-ului așa cum îl știm noi acum este însă cel social. Dacă acum câțiva ani aveam multe dubii în privința asta, acum aș putea să bag mâna în foc că lucru mai bun nu există pentru […]

  • […] în felul ăsta reușesc fără probleme să țină legătura. Pe de altă parte site-uri precum Twitter sunt exemple de anti-comunități: acolo informația e organizată haotic, toată lumea poate să […]

  • Comentariile sunt dezactivate.