ce am deschis o bere?

joi, 21 aug. 2008, 17:52

Early worm catches bird. Frecat creierul cu statistica, probabilitati, integrale complexe, transformate, check. Stay tuned, dear people, acum va voi face trecerea spre disperarea lor, mana pe mai dat ca si Alte comic uri ceea ce imi vezi cine a trebuit sa invat la detergenti, nu sa citeasca acest gen sunt confuze.

Mai ramas structurile de sau o pura curiozitate am apucat sa mai adaug multi dolarei in privinta output urilor e permanenta, si pe cei care se pare ca si am reziliat contractul cu extensia exe, in ceea ce fel conectarea unui Rhythmbox, nu se de music social networking sau mai intamplat de lucru la fel ca bonus, cei patru membri ai trupei de Un riff fain de ajuns la Louis Armstrong si simplu nu pot sa fac prea scurte: vorbesc pe RGC.

Va dau eu nu foarte buna: mult sau mai cum se identifica Firefox Alo, tovarasi!

Post generat folosind dadadodo şi lanţuri Markov, pe baza ultimelor 20 de entry-uri din blogul spaicului. Mark these words well, for they represent truth.

Comments

 • BusterDBK spune:

  We have the logic to fuck the reason!

 • spyked spune:

  Sau:

  We logic the reason to have the fuck!

 • BusterDBK spune:

  Fuck the reason! Who needs reasons when you have logic?

 • Gab spune:

  Mind boggling! 😀

 • […] vorbeste despre care orice moment. Nu știu câți dintre voi vă mai aduceți aminte de dadadodo. În orice caz, am reiterat căutarea adevărului aleator în ultimele patruzeci și două de […]

 • Comentariile sunt dezactivate.