campania electorală…

joi, 22 nov. 2007, 19:51

[… sau o altă reclamă (cu buget redus) la detergenţi.]

Am primit şi eu o hârtie (igienică, nu-i bai) de la PD, referitoare la referendum şi cu câteva informaţii despre câţiva candidaţi de pe listele lor de europarlamentare. Bun, bun, mi-aş fi dorit să se întâmple la fel cu toate partidele, că n-am timp să mă uit la televizor. Toate bune, pliantul e scris la modul interesant, expunând probleme cu care se confruntă într-adevăr România, plus o gamă de soluţii puse mai mult sau mai puţin „la vrăjeală”. Problema e că „dirigintele”, deci căpitanul apolitic al României nu s-a sfiit să spună pe faţă că se dă cu pediştii.

Aşa că pe lângă pliant am mai primit un calendar de buzunar, care pe o parte avea o poză cu Băselul şi un slogan mai mult decât penibil: „Hai la curăţenie!”. Zău, după şaptişpeanimâinepoimâinedumnezeusăliertepeneanicu, ăştia chiar nu au învăţat să îşi facă o campanie ca lumea. E de râsul curcilor, nu alta.

Publicat de în .ro,

Comments

  • BusterDBK spune:

    Am reusit in sectorul 5, acum pot in toata capitala! (si un caine care se caca) Atunci s-a facut o campanie care daca nu o fi fost cea mai reusita macar era comica :mrgreen: .

  • spyked spune:

    Sectoru’ 5, codaşii capitalei, huooo! 😆

  • Comentariile sunt dezactivate.