KOTOR 2

duminică, 29 mai 2005, 00:02

KOTOR 2 Tinand cont ca nu m-am mai jucat de cateva luni (adica din vacanta, cand am bagat cateva adventure-uri, asa, ca sa nu zic ca nu m-am jucat.. inainte de asta am mai jucat Half-Life 2 asta iarna si KOTOR 1 vara trecuta), jocul asta a venit ca o adevarata lovitura pentru mine, in sensul bun al cuvantului. Star Wars: Knights of The Old Republic II poate fi adaugat fara nici o problema in colectia mea de jocuri, avand in vedere ca e printre putinele jocuri care rezista mai mult de cateva ore pe hdd-ul meu.

Oricum, in stilul meu molcom de a-l juca, probabil ca o sa il termin pana la sfarsitul lui Iulie 🙂 . Neah, chiar nu ma grabesc, nu are rost. I’m not a hardcore gamer (aka nu alerg sa joc cele mai noi aparitii in domeniu & stuff), at least not anymore. Mai am de jucat Syberia (ambele jocuri din serie), Day of The Tentacle varianta talkie si o tona de alte quest-uri pe care nu stiu cand o sa le abordez.

The Force is strong in me…

Publicat de în misc stuff

Comments

 • BusterDBK spune:

  Mmmm… KOTOR2… Presupun ca stii cat de mult mi-a placut, chiar daca nu stiu ce sa zic atunci cand incerc sa il compar, calitativ vorbind, cu primul. Diferente sunt (ai sa vezi pana la sfarsit destule), insa mentine acelasi feeling deosebit (poate chiar il face mai ceva uneori) iar povestea este parca mai complicata. Nu te grabi, plimba-te cat vrei, demonteaza lightsaber-ul si fa-l la loc de cate ori vrei, cu alte cuvinte have fun ca doar pentru asta e 😉 . May the Force be with you whatever path you may choose to follow 🙂 .

 • spyked spune:

  sa inteleg ca da mai mult feeling-ul de libertate. sa am eu timp sa il joc si o sa ma plimb & other stuff 🙂 .

 • Brolly spune:

  Games are a huge waste of time.Ma bucur ca am scapat de microb,in sensul ca nu ma mai atrage cu nimic sa stau 15 ore pe zi la un joc.Nu ca as avea timp.Chiar si in caz contrar am gasit lucruri mai bune de facut.

 • spyked spune:

  so true. totusi, sunt jocuri pe care nu pot sa le ratez, mai ales in vacante. in rest, rareori trece vreun joc de faza de instalare (si de cele mai multe ori, alea care trec de faza asta ajung in faza de dezinstalare in maxim o ora).

 • […] îl joc pe bucăți din lipsă de timp, așa că până în toamnă poate reușesc să reiau și KOTOR2. În orice caz, jocul e demn de savurat până în pânzele […]

 • Comentariile sunt dezactivate.