up and back

duminică, 13 aug. 2006, 21:29

Trist, ba chiar de-a dreptul deprimat, blog-ul meu a avut de suferit. Dar nu-i nimic. După vreo lună de pauză, spaicu revine, mai plin de aberaţii ca niciodată, aşa că sit back, relax, asta fiindcă urmează un post care va conţine un rezumat al tuturor chestiilor noi din ultimele săptămâni:

 • Host moved: Sunt cât se poate de fericit fiindcă acum găzduiesc blog-ul pe un server de ultimă gene… sau poate că nu. Oricum e suficient de puternic încât să ruleze un Gentoo Linux cu ceva demoni instalaţi pe el. L-am udat deja (cu nişte alcool foarte tare :P), aşa că nu cereţi bere.

 • A apărut Smacketeria, primul număr, care se poate găsi aici. Enjoy that one, and pray for no2.

 • Concertul Cyfer & Tzetze de săptămâna trecută: ceva foarte fresh, despre care am scris câteva rânduri într-un post de pe RGC.

 • Concertul Teamsters de aseară: doi vocali care aduc a J.J. Cale (cel puţin aşa mi s-a părut mie), două chitare foarte pe gustul meu (un blues foarte autentic pe chitară), un bass discret, o tobă foarte tehnică şi Tzetze. Pfuai, începe să îmi placă din ce în ce mai mult blues-ul făcut de români. În ciuda lipsei sunetistului au sunat foarte bine (muzicuţa s-a auzit abia de la jumătatea primei părţi, dar după aia a sunat demenţial).

 • last.fm şi deviantART şi-au schimbat feţele site-urilor. Dacă primul site nu m-a satisfăcut aşa de mult, interfaţa celui din urmă îmi place mult, pare destul de neat şi nu în ultimul rând se mişcă bine. Sigur, au mai intrat ei în revizie tehnică dintr-un motiv sau altul, dar una peste alta membrul dA spyked88 e mulţumit.

În rest nu ar mai fi foarte multe de spus. Sigur, am avut timp să mă plimb prin ţărişoara noastră (am văzut multe, cu toate că nu am văzut nici măcar un sfert din România, sper să mai văd în viitorul cât mai apropiat), dar trebuia să revin. Şi apropo de România, pur şi simplu mă mâncau degetele să mai fac o categorie dedicată problemelor de importanţă naţională (şi nu mă refer aici la plecarea vreunui terorist, ci la chestii mult mai importante, cum ar fi birocraţia sau pur şi simplu prostia crasă a unor oameni).

Pfuai, m-am constipat de când n-am mai scris. Revin mai târziu cu fresh stuff 😀 .

Publicat de în live, misc stuff, tech, www

Comments

 • DaRiuX spune:

  Spor cu noul server… asteptam sa revii cu noi aberatii! 🙂

 • Gab spune:

  Interfaţa la DevArt mi-a plăcut şi mie, deşi mi-a luat ceva timp să mă obişnuiesc cu ea.

  Şi felicităm echipa Smacketeria, la cât mai multe şi mai interesante numere! 😉

 • Comentariile sunt dezactivate.