1st of april 2008

marți, 1 apr. 2008, 21:58

Statul nu ne-a dat ţeapă când a promis zilele astea libere, zile care vor avea drept consecinţă sâmbete pierdute, cursuri şi seminarii recuperate, dar care îmi dau mai mult timp să-mi termin tema la metode numerice (o temă destul de interesantă şi care a reuşit să mă bage în priză; de asemenea, bun pretext să îmi şlefuiesc skill-urile de LaTeX). Acum tembeliziunea abordează non-stop subiectul ăsta cu summit-ul, motiv pentru care prefer să mă înec în Roboţii de pe Aurora (poate şi în următoarea carte din serie) şi în Animusic, două subiecte perfect digerabile pentru aşa-numita „minivacanţă”

Ca să fiu în ton cu moda, am făcut update la ultima versiune de wordpress şi se simte în primul rând în ceea ce priveşte calitatea interfeţei, mult îmbunătăţită. Revenind la muzică, mi-am omorât urechile cu Ghosts de la Nine Inch Nails (n-am avut timp să îi fac o recenzie) şi cu albumul Discipline al celor de la King Crimson, plus alte câteva muzici interesante despre care sper să pot vorbi mai încolo.

Comments

  • Cosu spune:

    Atat cat am avut rabdare cu ghosts mi s-a parut putin mediocru. Fie chiar asa e fie n-am insistat eu pe ce trebuie. Vom reveni.

  • Comentariile sunt dezactivate.