eg409

joi, 9 oct. 2008, 22:07

Nu ştiu cine a avut ideea măreaţă de a pune în sala sus-numită un seminar (la o materie extrem de scârboasă importantă) care se ţine cu vreo trei grupe.

Pentru a vă crea o vagă imagine despre cum arată locaţia respectivă, menţionez inscripţia de pe perete (ceva legat de poli şi organe genitale), scrijeliturile uneori absolut şocante de pe bănci, scaune comfy, dar care lipsesc cu desăvârşire şi nu în ultimul rând, tavanul din care curg lichide, încât nu m-ar mira să se formeze (vorba unui coleg) nişte stalactite în scurt timp.

Propun să facem seminarii în aer liber. Condiţiile sunt un pic mai bune, chiar şi pe viscol.

Publicat de în .ro, ,

Comments

 • BusterDBK spune:

  ROFLCOPTER. Asta imi aminteste de „marturia” scrisa pe tabla a unei absolvente a Politehnicii care se lua de cum arata Universitatea Bucuresti. Zicea si ca pacat de oamenii din ea. True, actually, majoritatea vor muri de ciroza sau cancer.

 • cosu spune:

  Inscriptia aia e acolo de 4 ani de zile.
  Sugestia mea este sa faci o anonima, sa atasezi o poza si sa o vari sub usa doamnei rector. Sigur o sa aiba o impresie buna. La fel de sigur este ca nimanui nu ii pasa, nici chiar profesorilor care fac acolo ore. S-au obisnuit cu „P**a in upb”

 • Noi am facut filosofia in aer liber cu doar o zi inainte. 🙂

 • spyked spune:

  Sala cu pricina: link.

 • […] găsesc greu prin celelalte săli. Sala de seminar arată ca o peșteră din neolitic (citiți la spyked mai multe). Până acum nu am făcut decât să auzit bancuri adevărate, nici măcar o problemă […]

 • spyked spune:

  În seara asta am avut o experienţă un pic neplăcută. În timp ce eu eram în mare priză cu seminarul de EEA (no irony here), am observat că se făcea întuneric şi, surpriză, nu există iluminat în sală. Ne-am mutat un etaj mai jos unde am dat peste beace funcţionale, dar la fel de puţine scaune.

  Ironic, universitatea asta a scos atât timp ingineri pe bandă rulantă şi o banală problemă e lăsată la futu-i mă-sa.

 • Cosu spune:

  Razvan D mi-a spus urmatoarea chestie anu trecut: in facultate nimeni nu se autosesizeaza. Crezi ca decanul stie ca nu e bec acolo ? NOP! Crezi ca in afara de studenti stie cineva? NOP. Daca nu stie nu are cum sa ii pese. Crezi ca stie cineva ca nu merge wirelessu ? Cati profi ai vazut tu cu laptop in facultate? 1-2 ? Restu au net sau nu au nevoie. SAMD.

 • spyked spune:

  Nu că m-ar mira prea tare (vorbim de o chestie românească aici), dar chiar trebuie să te duci cu hârtii scrise la decan (sesizări/plângeri/cereri/petiţii) pentru un amărât de bec? Mi se pare un pic deplasat şi ruşinos. Eu unul m-aş simţi pus într-o situaţie penibilă să fac aşa ceva.

  Cei care ştiu de problema respectivă sunt: cei responsabili cu ordinea/curăţenia în sălile respective (de parcă ar curăţa cineva EG409), studenţii, profesorul cu care se face seminarul. A, şi cireaşa de pe tort (care nu poate decât să lămurească toată situaţia): din ce am înţeles, secretariatul insistă că nu ar exista altă sală liberă în ziua cu pricina.

 • diessel spune:

  Aceste sali ale Facultatii de Automatica si Calculatoare sunt niste „remote locations” ,unde trebuie sa vina femeile de servici din corpul Automaticii sa faca curat. Am patit aceeasi chestie , aveam laborator in EG410 si domnul profesor Lungu a rugat o femeie de servici sa ia niste geamuri .Raspunsul: „Eu sunt de la Energetica, nu fac curat in salile Automaticii, nu muncesc pentru altii. ” (acesta este un text adaptat ,nu mai mentionez originalul si tonul unei femei de servici care vorbeste cu un profesor universitar) .Drept urmare , la ideea profului, am mutat geamul spart cu un etaj mai jos:)) . Asa ca aceste sali sunt uitate de toti. Ar trebui femeile de servici sa fie pe fiecare corp in parte, si administratori la fel , si sa fie si ei mai activi, pentru ca este treaba lor sa „administreze”. Numa bine

 • Comentariile sunt dezactivate.