articol care si dati cu polonicul.

marți, 28 dec. 2010, 17:33

Un lucru (dar asta a face intelegem ca fel sau mai multe tranzistoare puse in cum ar trebui sa revenim insa se dovedeste a patra versiune va demara procesul de intelegem si nu stiu ca am putea fi totusi peste cat de ani intr un pic mai probabil aduceti aminte de sunet din somnul cel mai mare [i] ceea ce in conditiile In clin nici in vedere ca voi numi sa te baga in este VIII).

Apoi fugind disperat catre care il inteleg, cod intr are nici o data trecuta, din balade: savuros. In anii in Grecia antica, insa cazul altor genuri, asa zisa ca m a celor de o perioada in lipsa de organizare sociala prezente in Dan Negru insumate. Nimeni nu, fiind mult dimensiunea unei persoane complet, irationala, gandul de sarbatori caz, in neantul din ultima data, aceasta, din piesele hackerii ce am ramas pe plaiurile respective, nu prea intamplat in minte de lideri, ori pentru in mai mari aberatii cu cel ca ar putea fara probleme importante dar asta cand creatorii de tasta, fiind poate aduce un singur lider!

Se vorbeste despre care orice moment.

 1. Nu știu câți dintre voi vă mai aduceți aminte de dadadodo. În orice caz, am reiterat căutarea adevărului aleator în ultimele patruzeci și două de articole ale blog-ului (excluzându-l, firește, pe acesta), printre care am strecurat și vreo două draft-uri. []

Comments

 • This made no sense.

 • spyked spune:

  Clar nu are. Citez din descrierea manpage-ului de dadadodo:

  dadadodo – exterminate all rational thought

  … chestie care nici nu mă face să îmi pun întrebarea care e de fapt scopul programului. Ce-i drept, eu am vrut să văd cam ce iese dacă folosesc conținutul blog-ului (sau o parte din el) drept bază de date, ca aplicație a generării de text folosind lanțuri Markov.

  Faptul că am și publicat asta denotă un oarecare pitic pe creier al subsemnatului, ceea ce-i de înțeles (sau nu).

 • dAImon spune:

  in Dan Negru insumate!

  yes!

 • spyked spune:

  @dAImon: Crecă articolul ăsta a dat peste cap Akismetu’, dat fiind faptul că ți-a marcat comment-ul drept spam. 😀

 • Comentariile sunt dezactivate.