teh bricks bore brains

miercuri, 3 iun. 2009, 09:04

Nu știu dacă voi v-ați dat seama în toată perioada asta, dar eu am stat și am cugetat bine de tot și am realizat că blog-ul ăsta a devenit (sau era deja, nu-mi dau seama) deosebit de plictisitor. Nu știu cum cei care l-au citit (mai ales în ultimul timp) au avut răbdare să-l citească, dar eu recunosc că n-aș fi rezistat.

Bineînțeles, acum așteptați-vă să zic că mă retrag din treaba asta, că nu-i pentru mine, că-s bou  și (nu mai) știu să scriu (fiindcă-s la poli, iar ăștia de la poli habar nu au să se exprime – dovadă groaza de subiecte din teme/laboratoare/examene prost formulate sau cu greșeli gramaticale peste care am dat până acum – numărul de materii care manifestă boala asta a fost/este foarte foarte mic, dar chestiile în cauză m-au traumatizat). Ei, uite, nu voi face asta. Iar de nu vă convine, vă invit să mă spargeți la server și să-mi ștergeți voi blog-ul, că mie mi-e lene.

Și uite-așa iar am pierdut eu o bucată din viața mea în felul ăsta. Și mi-e foame, dar n-am timp să mănânc ca lumea fiindcă trebuie să nu întârzii la PC (am de prezentat o bătălie crânșenă între POP și IMAP). Și mă enervează că backspace-ul are o viteză de melc în rahatul ăsta de wordpress (ar trebui să nu mai apăs pe backspace, să văd ce iese). Și nu mai recitesc post-ul. Publish.

Comments

 • BusterDBK spune:

  Daca stergi blogul vreodata ti-o dau la server de nu te divizi la mai mult de 0! 😆

  P.S.: POP vs. IMAP? I wanna hear / read that.

 • spyked spune:

  Adu-mi aminte să pun undeva prezentarea.

 • seven spune:

  7 days late, happy birthday!!1

 • spyked spune:

  Oh, hi. Mulțumesc frumos 😆 . 6 sau 5 zile ar fi fost ceva banal. 7 sunt numai bune.

  Pentru a relua o idee mai sucită de-a mea:

  the_answer = (take 9 $ map (\x -> (7*x)) $ [-2..]) !! 8
  the_answer `div` 6
  
 • Vlad spune:

  Sau, profitând de faptul că funcţiile sunt mereu în formă curry în Haskell:

  the_answer = (take 9 $ map (7*) [-2..]) !! 8

  Vlad 🙂

 • spyked spune:

  Arată mult mai elegant așa, dar am o obsesie cu lambda-uri (asta trecând peste faptul că persoana de mai sus probabil că habar nu are ce tot îndrug aici și o să mă înjure oleacă).

  Există un plugin de formatare (pe care l-am testat mai sus, fără succes). Ar trebui să formateze tag-uri de genul «pre class=”brush:c;”», dar pare să nu îi placă comment-urile.

 • radu spune:

  is it me or do all the people here have a sad kind of humor?

 • spyked spune:

  Yes. No.

  I don’t know. 😛

 • Comentariile sunt dezactivate.